SSC ICT

Technisch applicatiebeheerder (primair proces)

He techneut, beheerder, specialist of misschien wel allemaal? Hoe is het met jouw kennis en ervaring binnen de ICT? Zit je al jaren op je plek of ben je toe aan een nieuwe stek? Overweeg je een nieuwe stap maar weet je nog niet zo goed wat?

Maak eens kennis met Ons! Bij Ons werk je voor verschillende gemeenten in de regio Zwolle en voor provincie Overijssel. Onze partners werken allemaal met verschillende applicaties, waardoor we jou genoeg uitdaging kunnen garanderen. Maar dat is natuurlijk niet het enige. ONZE collega’s waarderen ons ook om onze goede arbeidsvoorwaarden en ons ICT-team is groot, met veel verschillende mensen waarvan je iets kunt leren. Maar we zijn ook hecht en werken nauw samen. Bij Ons sta je nooit alleen voor die uitdaging!

Jouw werkzaamheden als je bij Ons aan de slag gaat

  • Je gaat aan de slag met het inrichten, monitoren, analyseren en verbeteren van het applicatielandschap;
  • Je levert een bijdrage aan procedures rondom in beheer genomen applicaties;
  • Je denkt mee in digitalisering bij verschillende overheidsorganisaties. Bijvoorbeeld data gedreven werken, cloudoplossingen of aansluiting bij de ontwikkeling van applicaties in een DevOps-setting;
  • Je bent vrij om te pionieren en mee te denken over nieuwe diensten en ontwikkelingen in co-creatie met onze aangesloten partners;
  • Meedenken in het vernieuwen van processen en systemen en een unieke kans om je te ontwikkelen in een gebied waar jij affiniteit mee hebt. Zoals applicaties op het gebied van financiën, het sociaal domein of geo.

Wat bieden we jou?

  • Direct een vast contract;
  • Een fulltime functie van 36 uur per week maar minder uren zijn bespreekbaar;
  • Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, van maximaal € 4752,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 9 van de cao SGO);
  • Boven op je salaris krijg je een individueel keuzebudget van 17,05% van je jaarsalaris. Dit kun je naar eigen keuze inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra vakantie-uren, fitness, studiekosten of de aanschaf van een fiets;
  • Een toffe werkplek in het Provinciehuis in Zwolle. Maar thuiswerken behoort ook zeker tot de mogelijkheden;
  • Een budget om je werkplek thuis goed in te kunnen richten.

Het team waarin je terecht komt

De afdeling ICT Operations bestaat uit 3 teams waarvan team Technisch Applicatiebeheer en Datamanagement er één is. Het team waarin jij straks werkt, is onlangs in functionele groepen verdeeld. Zo krijgen de beheerders de mogelijkheid om zich meer te verdiepen en specialiseren in een bepaald domein, zoals financiën of geo. De werkzaamheden verdelen we over een team van meerdere beheerders. Hiermee leggen we een goede basis om meer te standaardiseren, anders/meer samen te werken en van elkaar te leren. We zitten nu in de fase waarin je echt kunt specialiseren en mee mag bouwen aan de verandering.

Wat breng jij Ons?

  • Het is mooi als je een beetje een duizendpoot bent en goed kunt samenwerken;
  • Je neemt initiatief, je zet graag je analytische skills in bent oplossingsgericht;
  • Je vindt de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied erg interessant en kunt hier veel over vertellen. We vinden het leuk om nieuwe feitjes te horen!
  • HBO werk- en denkniveau (je hebt een afgeronde ICT-opleiding);
  • Je bent bij voorkeur Microsoft gecertificeerd: MCSA/MCSE 2016 of hoger, MD102;
  • Je hebt relevante werkervaring in technisch applicatiebeheer:
    • Je hebt kennis van verschillende Microsoft (Back office) producten (Windows 2012/2016, Microsoft Office 365);
    • Je hebt kennis van aan applicatiebeheer gerelateerde gebieden, zoals serverbeheer, webservers, netwerken, firewallsettings, koppelingen, databases, etc.
    • Modern workspace omgevingen zoals Citrix en Horizon View zijn voor jou geen onbekend terrein. Als dat wel zo is, lijkt het je interessant om meer over deze applicaties te leren.

Vragen, het team of Ons leren kennen of gewoon een kopje koffie doen?

Je kunt contact opnemen Ann Blaaupot, Teamleider TAD en Data. Je kunt haar bellen op tel.nr. 06 553 283 85 en mailen via a.blaaupot@ssc-ons.nl

Wil je solliciteren?

We ontvangen je reactie graag via onderstaande link.

Over Ons

Wij zijn Ons. Wij leveren de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle. Doordat wij de ICT, HR en Inkoop & Contractmanagement van hen overnemen kunnen zij zich focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. We werken voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland en de Provincie Overijssel. We hebben onze thuisbasis in het mooie provinciehuis van Zwolle. Een plek waar veel betrokken mensen uit de regio samenkomen en werken. Zwolle is booming, een stad en regio in groei en bloei! De sfeer en cultuur binnen SSC Ons en het team is open en toegankelijk. De collega’s kennen elkaar goed. We werken hybride, thuis en op kantoor, de verbinding met elkaar is vooral belangrijk.

Referentienummer:

4122

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Vacatureniveau:

HBO

Sluitingsdatum:

31-05-2024

Bedrijfspagina:

http://www.ssc-ons.nl

Kantooradres:

Luttenbergstraat 2 8012 EE Zwolle

Locatie: