SSC ONS

Beheerder Microsoft 365

Ben jij ook altijd die persoon die helpt met het oplossen van computerproblemen bij familie of vrienden? Word je ook wel omschreven als 'de handige Harrie' van de groep? Op ICT-gebied dan he! Klik dan niet meteen weg, maar lees heeeel even mee met wat wij je te bieden hebben. Ook, en zeker als je niet meteen op zoek bent naar een nieuwe baan.

Wij zijn namelijk op zoek naar jou als jij die handige Harrie bent, die ook nog eens resultaatgericht en nauwkeurig is. Ons gedreven Microsoft 365 team kan namelijk wel een nieuwe sterspeler gebruiken! Binnen ons team, bestaande uit een mix van collega’s met een technische en functionele achtergrond, werken we aan uitdagende onderwerpen volgens de Agile (scrum) methode. Lijkt jou dat ook wel wat?

 

DIT IS WAT JE EXACT GAAT DOEN

Als Microsoft 365 Beheerder ben je verantwoordelijk voor het effectieve beheer, de configuratie en het onderhoud van onze Microsoft 365-omgeving(en).Je werkt nauw samen met andere IT-professionals en afdelingen om ervoor te zorgen dat onze Microsoft 365-omgeving voldoet aan de hoogste normen van prestaties, beveiliging en schaalbaarheid. Daarnaast ben je betrokken bij het identificeren en implementeren van nieuwe functionaliteiten om de efficiëntie te verhogen.

Jouw concrete taken:

  • Beheer van Microsoft 365-omgeving, inclusief configuratie, updates en monitoring.
  • Implementatie en beheer van beveiligingsmaatregelen binnen Microsoft 365.
  • Ondersteuning aan gebruikers bij technische problemen en vragen met betrekking tot Microsoft 365.
  • Samenwerken met interne teams om de Microsoft 365-services af te stemmen op de bedrijfsbehoeften.
  • Documenteren van procedures en richtlijnen met betrekking tot Microsoft 365.
  • Adviseren over oplossingen en het verbeteren van het gebruik van Microsoft 365 producten.
  • Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Microsoft-producten.

 

WAT KRIJG JE VAN ONS?

  • Een mooi salaris van minimaal € 3.317,- en maximaal € 5.247,- per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9 of 10, cao SGO).
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je maandsalaris. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het kopen van extra vakantieuren, fitness, studiekosten of de aanschaf van een fiets. Je kunt dit ook maandelijks laten uitbetalen.
  • Een functie voor 36 uur per week, minder uren werken is bespreekbaar.
  • Goede balans in werk en privé en veel vrijheid in waar en wanneer jij je werk uitvoert. We werken hybride. Dat betekent dat je deels thuis, deels op kantoor kunt werken.
  • Een dynamische werkomgeving en moderne werkplek in het provinciehuis in Zwolle, waar je werkt voor meerdere mooie opdrachtgevers.
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. Zo hebben we meer dan honderd trainingen in onze eigen OnsAcademy.
  • Uiteraard krijg je alle spullen die je nodig hebt om je werk plaatsonafhankelijk te kunnen doen, zoals een laptop en telefoon.


WAT NEEM JE MEE?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring in het beheren van Microsoft 365-omgevingen.
  • Diepgaande kennis van Microsoft 365-services, waaronder Exchange Online, Intune, Entra ID, Defender.
  • Ervaring met het implementeren van beveiligingsmaatregelen binnen Microsoft 365.
  • Probleemoplossend vermogen en bekendheid met het bieden van technische ondersteuning aan eindgebruikers.
  • Goede communicatieve vaardigheden.


HET TEAM

Het team Gebruikerssupport bestaat uit 34 collega’s. Binnen het cluster FAB / 365 cloudteam werk je nauw samen met 8 directe collega’s. Bij Ons werken ruim 100 ICT’ers; van servicedeskmedewerkers tot ICT architecten en van technisch applicatiebeheerders tot infraspecialisten. Alles hebben wij in huis om de overheden in de regio Zwolle op ICT gebied te kunnen ontzorgen.

 

VRAGEN OVER DE FUNCTIE? OF LIEVER EERST DIGITAAL KENNISMAKEN?

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Wilco Rietveld, teamleider Gebruikerssupport op tel. 06 11 351 798 of w.rietveld@ssc-ons.nl.

 

SOLLICITEREN?

Reageren kan via onderstaande link.

 

Over Ons

Wij zijn Ons. Wij leveren de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle. Door bepaalde operationele taken zoals ICT, Inkoop & Contractmanagement en HR met onze eigen expertise units over te nemen, creëren we meer ruimte voor overheden in de regio Zwolle. Dit doen we voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland en de Provincie Overijssel. Op die manier kunnen zij zich focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. We hebben onze thuisbasis in het mooie provinciehuis van Zwolle. Een plek waar veel betrokken mensen uit de regio samenkomen en werken. Zwolle is booming, een stad en regio in groei en bloei!

 

 

Referentienummer:

4030

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

ICT

Sluitingsdatum:

30-06-2024

Bedrijfspagina:

http://www.ssc-ons.nl

Kantooradres:

Luttenbergstraat 2 8012 EE Zwolle

Locatie: