SSC ONS

Functioneel Microsoft 365 Consultant

Als er ergens een nieuwe PC moet komen, dan ben jij de eerste die wordt gebeld. “Welk systeem moet ik hebben? Welke versie van Windows is er nu en hoe werkt die? Wat is een goede processor?" Zoveel vragen… Maar jij beantwoordt ze met liefde!

Advies geven zit namelijk in jouw systeem. Waar winst valt te behalen en optimalisatie nodig is, ben jij. Je bent van nature graag op de hoogte van ontwikkelingen in Microsoft en het ICT-vak. Zie je jezelf daarnaast ook wel werken met een gedreven team? Lees dan heel even verder!

Als Functioneel Microsoft 365 Consultant maak je deel uit van ons Microsoft 365 team, bestaande uit een mix van collega's met een technische en functionele achtergrond. Zij werken aan uitdagende onderwerpen volgens de Agile (scrum) methodiek. Binnen ons team kunnen we wel een nieuwe vedette gebruiken.

 

WAT GA JIJ DOEN?

Als Functioneel 365 Consultant werk je nauw samen met de eindgebruikers om een optimale werkomgeving te realiseren met behulp van de Microsoft 365 suite. Je analyseert de werkmethoden, brengt het applicatielandschap in kaart en vertaalt dit naar functionele toepassingen binnen de Microsoft 365 suite. Hierbij maak je onder andere gebruik van Microsoft Teams, Sharepoint, PowerAutomate.

Jouw aanpak omvat verschillende strategieën. Bijvoorbeeld het inventariseren van de bestaande situatie, het faciliteren van inspiratie- en kennissessies, het bieden van adoptiebegeleiding en het ontwikkelen van oplossingen voor bedrijfsapplicaties en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een mooie, afwisselende functie.

Jouw concrete taken:

  • Adviseren over oplossingen en het verbeteren van het gebruik van Microsoft 365 producten;
  • Geven van inspiratie- en kennissessies over Microsoft 365;
  • Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Microsoft-producten;
  • Onderzoeken van bedrijfsprocessen en gebruikershandelingen en uitzoeken hoe je deze optimaliseert en automatiseert.

 

WAT KRIJG JE VAN ONS?

  • Een mooi salaris van minimaal € 3.317,- en maximaal € 5.247,- per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9 of 10, cao SGO).
  • Direct een vast contract.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je maandsalaris. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het kopen van extra vakantieuren, fitness, studiekosten of de aanschaf van een fiets. Je kunt dit ook maandelijks laten uitbetalen.
  • Een functie voor 36 uur per week, minder uren werken is bespreekbaar.
  • Goede balans in werk en privé en veel vrijheid in waar en wanneer jij je werk uitvoert. We werken hybride. Dat betekent dat je deels thuis, deels op kantoor kunt werken.
  • Een dynamische werkomgeving en moderne werkplek in het provinciehuis in Zwolle, waar je werkt voor meerdere mooie opdrachtgevers.
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. Zo hebben we meer dan honderd trainingen in onze eigen OnsAcademy.
  • Uiteraard krijg je alle spullen die je nodig hebt om je werk plaatsonafhankelijk te kunnen doen, zoals een laptop en telefoon.

 

WAT NEEM JE MEE?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van Microsoft 365 producten.
  • Kennis van en ervaring met producten uit de Microsoft 365 suite (denk aan Teams, Sharepoint, PowerAutomate, Viva etc).
  • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en het vermogen om complexe technische concepten duidelijk uit te leggen aan onze partners en collega's.
  • Een gezonde portie inlevingsvermogen, bent nieuwsgierig, enthousiast en een teamspeler.
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden.
 

HET TEAM

Het team Gebruikerssupport bestaat uit 34 collega’s. Binnen het cluster FAB / 365 cloudteam werk je nauw samen met 8 directe collega’s. Bij Ons werken ruim 100 ICT’ers; van servicedeskmedewerkers tot ICT-architecten en van technisch applicatiebeheerders tot infraspecialisten. Alles hebben wij in huis om de overheden in de regio Zwolle op ICT gebied te ontzorgen.

 

VRAGEN OVER DE FUNCTIE? OF LIEVER EERST DIGITAAL KENNISMAKEN?

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Wilco Rietveld, teamleider Gebruikerssupport op tel. 06 11 351 798 of w.rietveld@ssc-ons.nl.

 

SOLLICITEREN?

Reageren kan via onderstaande link.

 

OVER ONS

Wij zijn Ons. Wij leveren de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle. Door bepaalde operationele taken zoals ICT, Inkoop & Contractmanagement en HR met onze eigen expertise units over te nemen, creëren we meer ruimte voor overheden in de regio Zwolle. Dit doen we voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland en de Provincie Overijssel. Op die manier kunnen zij zich focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. We hebben onze thuisbasis in het mooie provinciehuis van Zwolle. Een plek waar veel betrokken mensen uit de regio samenkomen en werken. Zwolle is booming, een stad en regio in groei en bloei!

Referentienummer:

4028

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

ICT

Sluitingsdatum:

30-06-2024

Bedrijfspagina:

http://www.ssc-ons.nl

Kantooradres:

Luttenbergstraat 2 8012 EE Zwolle

Locatie: