Shared Service Centrum Ons

Inkoopadviseur

Ah, daar ben je! We zochten je al. Om eerlijk te zijn al een tijdje. Maar misschien ben je overspoeld door het aanbod of had je Ons nog niet gezien?  

We weten het. De concurrentie is moordend! Er zijn meer dan genoeg leuke vacatures voor een inkoopadviseur. Maar laten we je in het kort even meenemen waarom je Ons zou moeten overwegen.  

Ten eerste: onze collega’s waarderen ons heel erg om ons goede pakket arbeidsvoorwaarden. Maar dat is natuurlijk niet de reden waarom jij solliciteert of waarom het echt leuk werken is bij ons. We zijn namelijk ook een open organisatie waar je veel ruimte en vrijheid krijgt. Om te bepalen waar jij werkt, om jezelf te ontwikkelen, maar ook om processen te optimaliseren. Ideaal als je warm wordt van verbetering, het beste resultaat behalen. En je eigen verantwoordelijkheid hebben.  

 

Werken voor verschillende klanten 

Omdat we voor verschillende partners werken, zijn de inkoopdrachten heel divers. Van het inkopen van veegmachines tot bushokjes en bouwgrondoptimalisatie. Jij krijgt alle aanbestedingen binnen de categorieën ‘Infra en gebiedsontwikkeling’ en ‘Vastgoedontwikkeling’ onder je hoede.  

Dat zijn soms complexe inkoopopdrachten waar je ECHT je ei kwijt kunt in het adviseren, meedenken en ontzorgen van onze partners. Je treedt op als een ware sparringpartner. Je neemt collega’s en partners mee in het proces van inkoop en je bent goed in het tot de kern komen en de werkelijke behoefte boven tafel halen.  

Naast dat je goed kunt adviseren, ben je ook iemand die graag het overzicht houdt: je bent sterk in plannen en organiseren. Houd je er daarnaast ook nog van om nieuwe mensen te leren kennen? Dan zit je bij Ons helemaal goed! Doordat we voor verschillende opdrachtgevers werken, komen er bij iedere nieuwe aanbesteding weer nieuwe mensen op je pad.  

Onze inkoopadviseur Alicia ervaart dat ook zo. Zij vertelt je graag meer over haar functie bij Ons. Hier lees je haar verhaal.  

 

WAT GA JE DOEN? Een concrete samenvatting:  

Je werkt aan uiteenlopende mooie projecten in de regio en aan onze verdere professionalisering. Dat doe je doordat, je:  

  • Meervoudig onderhandse, nationale en Europese aanbestedingen verricht;  
  • Categoriemanagement voor infra en gebiedsontwikkeling ontwikkelt;  
  • De behoeftes van de klant (onze partners) duidelijk in kaart brengt;  
  • Deelneemt in projectgroepen voor inkoopontwikkeling.  

 

WAT VRAGEN WE? 

  • Je beschikt over tenminste HBO werk- en denkniveau en hebt dit bij voorkeur aangevuld met een opleiding zoals NEVI I, NEVI II (of vergelijkbaar); 
  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring met inkopen en met aanbesteden van Werken en verschillende gangbare aanbestedingsprocedures (b.v. openbaar, niet openbaar, meervoudig onderhands); 
  • Het is een pre als je kennis hebt van verschillende bouworganisatie- en contractvormen, zoals traditioneel RAW-bestek, Bouwteam en geïntegreerde contactvormen (onder UAV-GC 2005). Of je bent bereid je hierin te ontwikkelen. 
  • Kennis van het aanbestedingsrecht en categoriemanagement is ook een pré. 
  • Tot slot zou het mooi zijn als je affiniteit hebt met duurzaamheid of kennis van maatschappelijk verantwoord inkopen (bijvoorbeeld het Ambitieweb – duurzaam GWW).  

 

Al met al ben jij:  

  • Je bent een doener, sterk in plannen en organiseren; 
  • Je kunt goed overtuigen en enthousiasmeren;  
  • Je bent een teamplayer: gericht op samenwerking en het opbouwen en onderhouden van de relatie met onze partners; 
  • Je weet onze partners te begeleiden en adviseren in hun inkoopvraag, waarbij je ze in het inkoopproces zo goed mogelijk ontzorgt. 

 
WAT KRIJG JE BIJ ONS? 

  • Goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Het salaris is maximaal € 5247,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 10, cao SGO); 
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je maandsalaris. Dit kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld het kopen van extra vakantie-uren, fitness, studiekosten of de aanschaf van een fiets; 
  • Goede balans in werk en privé en veel vrijheid in waar en wanneer jij je werk uitvoert;  
  • Een toereikend budget om thuis je werkplek goed in te kunnen richten; 
  • Een toffe en moderne werkplek in het provinciehuis in Zwolle wanneer je ONZE kant op komt;  
  • Een volledige reiskostenvergoeding ongeacht het aantal KM’s; 
  • Je krijgt een buddy toegewezen die je wegwijst maakt in de organisatie; 
  • Uren in overleg tussen 32 en 36 uur per week. 

 

Team Inkoop & Contractmanagement 
Het team Inkoop & Contractmanagement bestaat uit zo’n 40 collega’s. Van junior inkoopadviseurs tot mediors en seniors. Maar ook juridisch adviseurs, contractbeheerders en managers en supportmedewerkers behoren tot het team. Je staat er dus nooit alleen voor!  
Meer informatie over de afdeling Inkoop en Contractmanagement vind je hier Inkoop & Contractmanagement (werkenbijssc-ons.nl) 

VRAGEN OVER DE FUNCTIE? KOFFIEDRINKEN, OF ALVAST KENNIS MAKEN MET JE TEAM?   

Je hoeft niet meteen je CV en motivatiebrief achter te laten, maar je mag ook best eens sfeer, of onze lekkere koffie, komen proeven. Zo kun je laagdrempelig kennis maken met onze organisatie, het team en de werkzaamheden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Alexander Medema, T. 06 50 00 92 62 of E. a.medema@ssc-ons.nl. Mocht hij minder goed bereikbaar zijn, stuur dan een whatsapp bericht en er wordt contact met je opgenomen. 

 

Referentienummer:

3794

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Vacatureniveau:

HBO

Sluitingsdatum:

01-08-2024

Bedrijfspagina:

http://www.ssc-ons.nl

Kantooradres:

Luttenbergstraat 2 8012 EE Zwolle

Locatie: